З наближенням 19 листопада Україна готується до значного падіння температури, сигналізуючи про перехід від осені до зими. Синоптик Наталія Діденко наголосила, що наступного тижня тенденція похолодання посилиться.

Про це пише «ТСН»

З 19 по 23 листопада спостерігатиметься поступове зниження температури повітря, доходячи спочатку до невеликих мінусів. Проте найбільше похолодання очікується в ніч з 23 на 24 листопада, у Сумській, Полтавській та Харківській областях очікуються морози від -10 до -14 градусів тепла.

Прогнози на майбутній зимовий сезон припускають, що середньодобова температура коливатиметься від -5 до +5 градусів за Цельсієм, що відповідає тенденціям, що спостерігалися в попередні роки.

Проте завжди існує ймовірність різкішого падіння температури, особливо якщо потоки холодного арктичного повітря проникнуть в Україну. Рух цих повітряних мас зумовлений різними атмосферними процесами, що відбуваються в Північному Льодовитому, Тихому та Атлантичному океанах.

Поки Україна готується до настання зими, мешканцям рекомендується враховувати погодні умови, що змінюються, і вживати відповідних запобіжних заходів у зв'язку з очікуваним зниженням температури.

Читайте також:

Вас намагаються обдурити: як розпізнати автомобіль-утопленник, з яким ви потім мучитиметеся

Українців попередили: готуйтеся отримувати платіжки за газ, який ви вже сплатили. Що потрібно знати

Дружина Пєскова голосно зганьбилася, вирішивши заступитися за свого кремлівського чоловіка

Виглядатимете на 10 років старше: які стрижки додадуть вам зайвий вік