У міру наближення зими та виникнення побоювань щодо можливих перебоїв із опаленням українці знаходять творчі та економічно ефективні способи утеплити свої будинки.

Користувач на ім'я JD поділився простим, але ефективним методом ізоляції вікон за допомогою пухирчастої плівки, і він отримав позитивні відгуки.

Ось як JD пропонує швидко і легко ізолювати вікна пухирчастою плівкою:

Отримайте пухирчасту плівку.

Купуйте пухирчасту плівку в будівельних магазинах або на онлайн-платформах. Вартість починається від 148 грн за рулон 50 метрів.

Підготуйте вікно.

Перед нанесенням ізоляції ретельно очистіть вікно. Це забезпечує краще прилягання пухирчастої плівки.

Нанесіть мильну воду.

Розпорошіть на вікно мильний розчин. Це допоможе пухирчастій плівці приклеїтися до скла.

Виріжте і прикріпіть пухирчасту плівку.

Розріжте пухирчасту плівку за розміром скла та прикріпіть її до вікна. Пухирчаста плівка створює шар ізоляції, який допомагає зберігати тепло всередині будинку та не пропускає холоду.

Підтримуйте прозорість.

Оскільки пухирчаста плівка прозора, вона пропускає денне світло у приміщення, забезпечуючи при цьому ізоляцію. Майте на увазі, що це може трохи вплинути на природне освітлення.

Вартість пухирчастої плівки за такого способу утеплення відносно невисока і починається від 148 грн за рулон. Крім того, прозорість плівки дозволяє при необхідності злегка відкрити вікна для провітрювання.

@jd_slye

This Works!! I did all my windows for $20! It is much warmer in my house now!! #bubblewrap #insulation #redneckremedy #winterstorm #freezingweather #HolidayOREOke #lifetips #hacks

♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) - Dominik Hauser

Цей інноваційний підхід пропонує домовласникам доступне рішення для підготовки до зимового сезону, особливо в нестабільні часи, коли через війну можуть виникнути побоювання з приводу перебоїв у опаленні.

Читайте також:

Візьміть звичайні газети: як зберігати цибулю, щоб вона не виростала і була твердою протягом усього року

Не притягуйте в будинок біди та невдачі: які речі в жодному разі не можна одягати в рік Дракона

Шойгу зганьбився на весь світ, накривши свій же десантний полк. З'явилися подробиці