Головний редактор телеканалу Russia Today (RT) Маргарита Сімоньян не втомлюється дивувати світову спільноту своїми бредовими висновками.

За словами топ-пропагандистки Кремля, новий "Міс Всесвіт" 23-річна Шейнніс Паласіос із Нікарагуа "в жахливо нерівній боротьбі дивом обійшла українку".

Крім того, у своєму проекті "Ч.Т.Д." російська пропагандистка озвучила свою думку щодо представниці України на "Міс Всесвіт 2023" співачки, моделі та волонтера Ангелини Усанової.

Крім того, Симоньян порівняла фігуру золотого ангела, який як символ життя кожної української дитини несла в руках Усанова з головою свині.

"Можливо, це останній раз у житті, коли іскорка розуму таки перемогла, незважаючи на те, що українська дівчина вийшла з якимсь немовлям, яке, за загальним визнанням, схоже на голову свині", — заявила росіянка.

Натомість Симоньян звинуватила Збройні Сили України в "вбивстві дітей", про яких нібито учасниця з України "прекрасно знає".

"Вона таким чином демонструвала, що захищає дітей? Але сама Україна та ця українка чудово знають, що від рук українських військових загинуло багато дітей”, — заявила пропагандистка.

Читайте також:

Тепер уже все серйозно: НАТО готується до найбільших навчань із часів Холодної війни

Кадиров пішов у крайнощі і зробив виклик Путіну: що про це розповіли експерти

З грошима розпочнуться проблеми: чому в будинку не можна зберігати порожні скляні банки

Можна отримати непогану підтримку: кому з українців видадуть 45 тисяч гривень