Мандарини, як символ Нового року, вже посіли своє почесне місце на прилавках магазинів, наповнюючи їх яскравими помаранчевими відтінками та неймовірним ароматом. Вони не тільки радують око, а й являють собою чудовий вибір для святкового столу, завдяки своєму чудовому смаку та корисним властивостям.

[img desc="названі найсмачніші сорти мандаринів. Купуйте саме їх 416383[/img]

Ізмірські мандарини заслуговують на особливу увагу. Ці плоди виділяються своєю соковитістю та м'ясистістю, незважаючи на свій невеликий розмір. У листопаді вони, можливо, трохи кислуваті, але в грудні стають ідеально солодкими. Вони також відрізняються зручністю – легко чистяться, і всередині немає незручних кісточок.

Ще один чудовий вибір – Клеменголд. Цей гібрид мандарину та карликового апельсина порадує вас великими, солодкими плодами, у яких кісточки зустрічаються вкрай рідко. Цей сорт став доступний на прилавках відносно недавно, але вже завоював популярність завдяки своєму чудовому смаку.

Абхазькі мандарини, з їх жовтуватим кольором, легкістю очищення та чудовим смаком, теж не залишать вас байдужими. Однак деякі покупці зазначають, що при чищенні може залишитись трохи волокон від шкірки.

І, звичайно, не забуваємо про класичний Клементин - марокканську перлину з ідеально округлою формою, тонкою шкіркою і соковитою м'якоттю. Цей сорт вже давно завоював серця багатьох любителів мандаринів.

Так що при виборі мандаринів для свого святкового столу ви маєте з чого вибрати. Насолоджуйтесь цими соковитими фруктами та створіть затишну новорічну атмосферу у своєму будинку!

Читайте також: