Станом на 23 листопада в Україні спостерігаються морозні умови, і очікується тимчасове потепління до того, як настане зима.

Прогнози вказують на інтенсивні опади у таких регіонах як Одеса, Чернігів та Київ, а також Кропивницький, Черкаси та Суми, як повідомила Наталія Птуха, синоптик Українського гідрометцентру.

Про це пише «УНІАН»

Птуха пояснила: "За розрахунками, які є на сьогодні, то справді буде справжня зимова погода, починаючи з неділі та на понеділок - саме ці два дні. З півдня виходитиме цей циклон..."

Метеоролог Наталія Діденко поділилася прогнозом на 24 листопада, передбачаючи суттєву зміну погоди з відступом морозів протягом дня, що призведе до відлиги. У південних регіонах денна температура може сягати +14 градусів тепла.

Напередодні 26-27 листопада Діденко попередила про потенційно несприятливі погодні умови в деяких частинах України, включаючи ожеледицю, мокрий сніг, регулярний сніг, хуртовини, а за більш високих температур - крижаний дощ, а також сильний вітер.

У Києві поточні погодні умови станом на 16:07 характеризуються сильним снігопадом та сильним вітром. Компанія ДТЕК попередила про можливі перебої в електромережах через несприятливі погодні умови.

Українцям рекомендується стежити за оновленнями погоди та вживати необхідних запобіжних заходів під час мінливих погодних умов.

Читайте також:

Будьте до цього готові: через дефіцит електрики названо критичний годинник, коли потрібно економити

Більше вони не повернуться: як позбутися павуків у хаті. Поради, які точно працюють

Церковне свято 24 листопада: що не можна робити цього дня, щоб не викликати лиха