Повідомляється, що у російських окупантів стався розрив стволу самохідки 2С3 "Акація". Хоча такі інциденти можна пояснити природним зношуванням, є припущення, що використання північнокорейських снарядів могло сприяти цій несправності.

Про це повідомляє «ТСН»

Про це на своїй сторінці у соцмережі поділився військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко. За словами Коваленка, екіпаж самохідки склав протокол про розрив стовбура та зажадав провести розслідування події.

Він також натякнув на потенційні побоювання щодо якості снарядів північнокорейського виробництва, припустивши, що вони можуть не відповідати певним стандартам, що потенційно може призвести до збільшення навантаження на зброю та більшого ризику непередбачуваних результатів під час стрілянини.

“Загалом екіпаж САУ скаржиться та вимагає розслідувати інцидент. Невже подарунки від Іна не "системи"? А загалом на північнокорейську продукцію багато скарг. Зроблено воно, скажімо так, без урахування цілої низки вимог і явно за недосконалою технологією, внаслідок чого зростає навантаження на зброю та підвищується ймовірність непередбачуваного результату під час пострілу”, - наголосив Олександр Коваленко.

Читайте також:

Цей метод вас здивує: як за допомогою простої хитрості позбутися шкідників у крупах

На яких машинах їздять водії, які частіше за інших порушують ПДР: дослідження

І ніякої магазинної хімії: як за допомогою простого засобу позбавитися тарганів