Війна в Україні триває майже два роки, і якщо в перший рік активної фази бойових дій Україна захищалася, то в другий рік війни - починає "грати м'язами", змушуючи росіян відчути себе у своїй шкурі. Зрозуміло, це не першопричина, однак так чи інакше, а ударні дрони залітають на територію РФ і "кошмарять" росіян.

І ось в ніч на 26 листопада українська розвідка здійснила атаку на території Росії у відповідь на масований наліт "Шахедов" на Київ, що стався напередодні. Докладніше про це інформує ТСН, посилаючись на розвідку та УП.

Джерела розвідки стверджують, що атака безпілотних літальних апаратів (БПЛА) почалася о 3:30 і тривала кілька годин, завершившись о 9:20. Близько 35 дронів були використані для атаки на об'єкти в Москві, Московській області, а також у Тульській та Смоленській областях.

Згідно з джерелом у ГУР, всі атаковані об'єкти мають військове значення або пов'язані з військовим виробництвом.

"Дії суто симетричні і як знак, що РФ варто задуматися про наслідки. Війна має йти з військовими у районах бойових дій. Удари по мирних і поза зоною бойових дій не залишаться без відповіді, — сказало джерело в ГУР.

Такий факт дуже тішить українців, а особливо киян, які всю ніч 25 листопада не спали й ховалися по сховищах та підвалах. Настав час росіянам зрозуміти, що війна може будь-якої миті розвернутися в інший бік - углиб самої РФ.

Читайте також:

Путін відкриває Росію для ударів з боку НАТО, такого не було в історії. Що розповіли у британській розвідці

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога

Втекти вже не вийде: як відстежуватимуть тих, хто ігнорує повістки

На Львівщині військкомат надіслав повістку чоловікові без рук та з протезами на ногах