Ще в липні 2023 року Президент України Володимир Зеленський говорив, що рано чи пізно російські військові зазнають банкрутства на полі бою, а війна прийде на територію РФ. Схоже, все це починає збуватись.

І справді, дрони атакують Росію практично щодня. Росія звинувачує в атаках Україну. У Києві не підтверджують, але й не заперечують причетність до інцидентів.

Так, минулої ночі невідомі дрони-камікадзе не тільки наробили багато галасу в Росії, а й атакували один із військових об'єктів.

Як повідомляє проект "ВЧК-ОДПУ" з посиланням на поінформоване джерело, під час нічної атаки дронів один із БПЛА завдав удару по будівлі Кантемирівської дивізії в Підмосков'ї.

"Як повідомило джерело, о 3:15 на територію Кантемирівської дивізії, до розташування 275-го самохідно-артилерійського полку, до 5 поверхової цегляної будівлі казарми влетів і вибухнув БПЛА. Потім почалася пожежа”, - пише проект.

Даних про жертв і постраждалих наразі немає.

26 листопада в РФ поскаржилися на атаку БПЛА. Окупанти заявили, що нібито дрони збили над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей.

Пізніше в РФ влаштували паніку і сказали, що в РФ відбувся масований удар аналогом Shahed. Також стало відомо про те, що вночі РФ атакували більше 30 дронів. Українська розвідка підтвердила масовану атаку дронів на російські міста та повідомила, що це стало відповіддю за "Шахеди" по Києву.

Читайте також:

Путін зрозумів, що Кримський міст звалиться і вже хоче прорити підводний тунель: що пишуть західні ЗМІ

Такого Путін точно не очікував: у росіян на фронті через північнокорейські снаряди рве техніку на частини

Путін знову заговорив про мирні переговори з Україною: що він розповів цього разу

Путін потрапив у гучний скандал: замість танків та систем ППО на оборонному заводі йому робили яхти