Суховантаж Blue Shark, що плаває під прапором Беліза, сів на мілину біля берегів Анапи, неподалік російського селища Витязево, через сильний шторм у Чорному морі.

Про це повідомляє «obozrevatel»

Судно з ячменем, що прямував до Єгипту, стало на якірну стоянку після отримання штормового попередження. Корабель, на борту якого був 21 член екіпажу з Сирії, Індії та Єгипту, був відірваний від якоря вітром і хвилями і дрейфував до берега, перш ніж сів на мілину.

Суховантаж Blue Shark
Суховантаж Blue Shark

"Судно, яке було під навантаженням вантажу ячменю для Єгипту в морському порту Тамань, з отриманням штормового попередження перейшло на якірну стоянку", – йдеться у повідомленні.

Суховантаж Blue Shark
Суховантаж Blue Shark

Морські рятувальники розробляють план екстреного порятунку судна, що застряг. В Україні вже другий день зберігаються суворі погодні умови, у тому числі сильний снігопад та сильний вітер, що призвело до кучугур, перебоїв у русі транспорту та електропостачання.

Рятувальні та дорожні працівники докладають зусиль, у тому числі з використанням бронетранспортерів, для вирішення проблем, пов'язаних із екстремальними погодними умовами.

Читайте також:

Ось це у них працювала кмітливість: для чого радянські водії завжди возили у багажнику сіль та мило

Що буде з цінами на яйця, м'ясо та крупи: українцям розповіли, до чого треба готуватися

Ваша машина вам віддячить за це: як правильно прогрівати мотор взимку, щоб йому не настав "кирдик"

Цей секрет перевершить усі ваші очікування: як зберегти помідори свіжими аж до Нового року