Якщо вірити офіційній версії, то смерть Йосипа Віссаріоновича Сталіна настала ввечері 5 березня 1953 року на 75-му році життя внаслідок крововиливу в мозок. Щоправда, докази відходу Сталіна з життя не менш плачевні, ніж історія з пактом Молотова-Ріббентропа, підготовкою вбивства Троцького або станом справ із головними документами Великої Вітчизняної війни. Якщо сказати простіше – їх просто немає. Саме тому смерть Сталіна також часто пов'язують із Диявольською кометою, яка, до речі, вже незабаром знову наблизиться до Землі.

Так, на своєму YouTube-каналі відомий астролог Влад Росс розповів, що до Землі наближається Диявольська комета, орбітальний період якої становить 71 рік. При цьому він уточнив, що ця комета завжди підлітає в якийсь переломний момент.

"Рівно 71 рік тому був 1953 рік. Тоді це була смерть Сталіна, яку намагалися кілька днів якимось чином "замовкнути", щоб він не воскрес, - розповів астролог, натякнувши на таку ж долю нинішнього президента РФ.

За його словами, у диявольської комети, яка є втіленням самого диявола, тобто Путіна, обломилися роги і вона стала зеленого кольору, що символізує світ.

"До Землі з мирними договорами вона наблизиться вже скоро – це буде 2 червня. Комети, вісники богів, повністю змінюють геополітичну систему. Цю комету відправлено, щоб завершити війну. До червня війна має перейти до мирного вирішення питання, - наголосив Влад Рос, начебто натякаючи, що мирного рішення війни між Україною та Росією варто очікувати влітку наступного року.

Також, за його словами, Путін вже помер і незабаром про це оголосять у Росії.

Довідка:

Комета 12P/Понса-Брукса летить до Сонця та Землі зі швидкістю понад 64 000 км/год. Вона отримала прізвисько Диявольська комета після того, як у липні цього року астрономи вперше за 69 років побачили на ній виверження. У результаті кома комети - хмара з газу та пилу, що оточує крижаний об'єкт, набула дивної форми, що нагадувала "роги".

У листопаді комета вибухнула вчетверте за останні кілька місяців. Внаслідок чого це небесне тіло стало у 100 разів яскравішим. Після цього вибуху зникли незвичайні "роги" комети і вона стала зовсім круглою.

Вчені припускають, що всі виверження могли зруйнувати опуклість на кометі, завдяки якій кома набувала незвичайної форми.

Читайте також:

Несподівано захворів і опинився у труні: у Росії дуже швидко ховають друга Шойгу та Путіна. Здав Харків та Херсон

Шойгу вже не справляється зі справжньою істерикою через дії ЗСУ: що про це відомо

Ось це її зірвало: Симоньян висловилася з приводу "Міс Всесвіт Україна" і згадала ЗСУ

Помстилися за українських хлопців: ЗСУ потужно розгромили цілу бригаду морської піхоти РФ