Ніхто не заперечуватиме, що для наших предків волосся було осередком накопиченої енергії, оскільки саме в області голови накопичуються і матеріалізуються думки, посилаючи в космос певні сигнали. Саме тому до наших днів дійшла така величезна кількість народних прикмет та забобонів пов'язаних з волоссям.

Ми живемо в божевільному ритмі життя і багато хто з нас не замислюється "помий голову сьогодні, тому що завтра не можна!". Погодьтеся, що мало хто спантеличується подібним питанням, адже поки з'явився час на себе коханого, ми відразу приступаємо до банних процедур. А все тому, що ніхто і не знає про народні прикмети

Але, виявляється, найкраще мити волосся у вівторок та суботу. Вважається, що в ці дні сила Землі дуже потужна і активна, і завдяки цим процедурам людина накопичує її в собі. Якщо митися саме в ці дні – можна залучити гроші, удачу, здоров'я та кохання.

З іншого боку, якщо вірити народній мудрості, помита голова першого дня робочого тижня, понеділок, наведе невдачу на всі інші трудові будні.

П'ятниця. Цей день тижня, як і понеділок, важкий і краще не приступати до нових справ. Знову-таки, все взаємопов'язане з християнством, адже саме в п'ятницю Ісус Христос був розіп'ятий і підданий жахливим тортурам. Тому в першу половину дня не можна веселитися, займатися домашніми справами та наводити "марафет".

Якщо вірити предкам, помивши голову в п'ятницю, чекайте на випадіння волосся.

Неділя. У неділю взагалі не можна робити будь-які справи, оскільки вважається, що це день відпочинку. За повір'ям у цей день не можна не тільки мити голову, а й купатися, оскільки можна спричинити неприємності у фінансовому плані, проблеми на роботі та невдачі.

І ще, якщо ви схильні до забобонів, краще не мийте голову перед іспитом, кажуть, вода змиває всі знання!

Читайте також:

Свербить голова і випаде волосся: як часто потрібно міняти подушки і коли їх потрібно прати

Як швидко висушити волосся, якщо в квартирі пропало світло: поради, які стануть у нагоді кожному

Допоможуть три ложки кави: що потрібно зробити, щоб волосся перестало випадати

Ви здивуєтеся кольору свого волосся: названі продукти, які запобігають появі сивини

Ви накликаєте неприємності: чому не можна стригти волосся своїм близьким та рідним