Проблему витікання солодкої начинки під час випічки можна вирішити, загустивши джем або фруктову начинку перед використанням у пирогах. Ось припущення, як бабусі часто вирішували це питання:

Загущення варення борошном.

Інгредієнті.

250 г варення або ягідної начинки.

1 столова ложка борошна (пшеничного або кукурудзяного).

Інструкції.

Візьміть 250 г варення або ягідної начинки.

Додайте у варення 1 столову ложку борошна. Можна використовувати як пшеничне, так і кукурудзяне борошно.

Добре перемішайте інгредієнти.

Готування.

Нагрійте суміш на повільному вогні.

Злегка варіть суміш, щоб вона загуснула. Цей процес допомагає муці ввібрати зайву вологу з варення.

Загустивши варення мукою або манною крупою, ви зможете запобігти надмірному вмісту рідини, через яку начинка може витекти під час випікання. Дуже важливо переконатися, що загусник добре перемішаний з джемом, щоб досягти однорідної текстури.

Крім того, майте на увазі, що манна крупа може трохи змінити насолоду варення. Відрегулюйте пропорції залежно від ваших уподобань та типу начинки, з якою ви працюєте.

Читайте також:

Обов'язково це спробуйте: рецепт смачного оселедця по-галицьки, який захочеться їсти щодня

Путіна вже доводять до інфаркту: США вперше з часів холодної війни " покажуть ракетну міць

Таке готували в панських будинках: рецепт українських картопляних вареників із курячою печінкою

У будинку буде постійно пахнути свіжістю: що потрібно зробити, щоб позбутися запаху відра для сміття