Домашню випічку люблять усі, ось тільки поратися з тестом, а потім відмивати кухню від борошна готові далеко не всі. Та й випічка виходить далеко не у всіх господарок. Але є один рецепт найсмачнішого печива, який не вимагатиме від вас ні особливої ​​майстерності, ні витрат, ні навіть безлічі інгредієнтів.

Про це пише УНІАН.

Горіхове печиво на основі білків – це простий спосіб насолодитися солодким частуванням, не вимагаючи при цьому значних витрат часу та коштів. Цей рецепт ідеально підходить для тих господарок, які прагнуть створити легке та повітряне частування, не жертвуючи при цьому зайвим часом на кухні.

Повітряне горіхове печиво: рецепт з використанням білків

Інгредієнти:

  • 70 г білка (від 2 великих яєць);

  • 180-200 г цукру;

  • 210 г горіхів.

Щоб досягти ідеального результату за цим рецептом, важливо дотримуватись кількох правил: очистіть горіхи, попередньо дістаньте яйця, щоб білки досягли кімнатної температури, і не замінюйте цукор на цукрову пудру.

Після виконання цих кроків подрібніть горіхи до дрібної крихти. У разі використання мигдалю його необхідно залити окропом, залишити на відмокання, потім очистити і підсушити в духовці при 50 градусах, перед тим як подрібнити.

Збийте білки до появи легкої піни на третій швидкості блендера, потім перейдіть на п'яту швидкість до досягнення пишності. Поступово додайте цукор, продовжуючи збивати, до утворення гострих піків білків. Додайте|добавляйте| горіхи в ту ж ємність і акуратно перемішайте.

На лист нанесіть 4 краплі білкової маси по периметру, потім приклейте пергамент, змащений маслом. Перекладіть білково-горіхову масу в кондитерський мішок і видавіть печиво на деко, зберігаючи відстань між краплями мінімум 2-3 см. Випікайте 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Читайте також:

Дієтологи нам брехали, що це шкідливо: що можна з'їсти на ніч без негативного впливу на здоров'я

Вона є на кожній кухні і ми їй користуємося: названо найнебезпечніший для здоров'я посуд

Є в будь-якому магазині: названі продукти, які корисні для "залізного" чоловічого здоров'я