Вдалий макіяж – запорука впевненості у собі для кожної жінки.

Портал arguments.kyiv.ua поділився всіма хитрощами та таємницями макіяжу.

Стрілки в стилі котячих очей

Немає нічого загадковішого, сексуальнішого і спокусливішого, ніж виразні графічні стрілки. Але скільки терпіння потрібно, щоб вони стали по-справжньому ідеальними, особливо коли у вас зовсім немає часу! Тепер ви можете забути про тремтячі руки і назавжди попрощатися з кривими лініями. "Що потрібно для цього?", - можете спитати ви. Все просто!

Візьміть аркуш паперу, створіть трафарет бажаної форми стрілок за допомогою олівця та ножиць. Важливо, щоб папір легко підгинався, щоб він міг повністю охоплювати рухливу повіку ока. Потім просто прикладіть трафарет до віку і обведіть контур. Майте на увазі: для створення таких стрілок краще використовувати гелеву підводку.

Рідкий макіяж "smoky eyes"

Ніколи не кажіть, що створити ефект димчастих очей складно! З деякими хитрощами досягти цього ефекту справді легко. Протягніть чорний олівець по верхньому та нижньому віці вздовж лінії зростання вій. Потім акуратно розтушуйте його подушечкою пальця. За допомогою ватного тампона додатково коригуйте димчастий ефект "smoky eyes".

Об'ємні вії

Олівець для очей – це не лише простий, але й багатофункціональний аксесуар. Наприклад, його можна використовувати замість туші для вій. Як? Намалюйте лінію вздовж верхнього краю щипців для завивки вій, піднесіть їх ближче до лінії зростання вій, затисніть і утримуйте кілька секунд. Ваші вії будуть пофарбовані та завитими в одну мить!

Читайте також: