Деякі громадяни України мають змогу отримати фінансову підтримку у розмірі 10 800 гривень. Для цього необхідно заповнити спеціальну анкету та надіслати заявку. Процес прийняття заявок на надання фінансової допомоги здійснюється благодійним фондом "Деполь Україна" та обмежений особами, які перебувають на внутрішньо переміщених у Києві та Київській області.

Про це повідомляє видання napensii.ua.

Розмір грошової допомоги становить 10800 гривень, розподілених у сумі 3600 гривень протягом кожного з трьох місяців.

Одержувачами фінансової допомоги можуть стати ті, хто відповідає наступним критеріям та проживає у Києві чи Київській області. А саме:

  • Якщо в сім'ї є діти віком до 18 років, які мають довідку ВПО з територій проведення бойових дій/окупації тривалістю до 90 днів на момент подання заявки. Або є довідка ВПО з територій проведення бойових дій/окупації, строком до 30 днів на момент подання заявки (без наявності дітей або з дітьми віком від 18 років).
  • Відсутність отримання допомоги від інших фондів та організацій за останні три місяці (за винятком державної допомоги). У разі фінансової підтримки з інших міжнародних організацій враховується період останніх трьох місяців із дати нарахування.

Дотримання цих критеріїв надає можливість запросити грошову допомогу у розмірі 10 800 гривень.

Важливо відзначити, що надання неправдивої інформації безглуздо, оскільки процес видачі коштів включає кілька етапів перевірки наданої інформації. Некоректні відповіді можуть призвести лише до відмови та витрати часу.

Фонд "Деполь Україна" залишає за собою право відмовити у наданні грошової допомоги без пояснення причин або надати її на власний розсуд як виняток.

Читайте також:

Хитрість наших бабусь: як швидко зварити горох, щоб він не був твердим та грубим

Це потрібно знати кожному: із якими хворобами тепер можуть мобілізувати. перелік

Про це знають не в кожній родині: чому при зливі води потрібно завжди закривати кришку унітазу