У трендах кольору волосся на 2024 відчувається елегантна розкіш. Прагнення до живого, натурального вигляду замінює екстремальні відтінки минулих років, віддаючи перевагу переважно світлим та рудим відтінкам.

Про це пише Real Simple.

Один із найбільш затребуваних відтінків - кремовий блонд. Цей тепліший, золотистий варіант блонду з делікатним відтінком крижаного блонду створює багатогранний образ. Колорист Шерон Доррам рекомендує поєднувати його з базовими квітами від темно-русого до світло-попелясто-коричневого.

Дорогі відтінки брюнетки також залишаться у тренді у 2024 році. Цей блиск і глянець створюють розкішне відчуття, є ідеальним контрастом до світлих пастельних тонів в одязі, що зустрічаються на подіумах цього року.

Каштановий колір волосся також очікується бути в центрі уваги у 2024 році. Цей варіант брюнета, насичений золотистими тонами, надає традиційному кольору волосся більше глибини та насиченості.

Ковбойська мідь, що стала популярною наприкінці 2023 року, зберігає свою актуальність. Цей гарний відтінок, що поєднує справжню мідь і каштановий, надає волоссю особливої ​​гармонії.

Колір волоссябронд повністю вписується в органічну, живу естетику 2024 року. Цей стриманий, природний вигляд з тонким відтінком, без різких ліній, є чудовим прикладом природності.

Цього року також виділиться відтінок, названий червоний імбир. Цей насичений теплий оранжево-червоний із рудим відтінком обіцяє стати новим трендом. Колорист Шерон Доррам пропонує використовувати напівперманентний засіб для фарбування базового кольору від міді до червонувато-коричневого, а також додати кілька відблисків для об'єму.

Ці тенденції підкреслюють прагнення до природності та живого зовнішнього вигляду у світі краси та стилю у 2024 році.

Читайте також:

Дієтологи нам брехали, що це шкідливо: що можна з'їсти на ніч без негативного впливу на здоров'я

Вона є на кожній кухні і ми їй користуємося: названо найнебезпечніший для здоров'я посуд

Є в будь-якому магазині: названі продукти, які корисні для "залізного" чоловічого здоров'я