Якщо вам набридли стандартні "Шуба" і "Олів'є", і ви шукаєте новий варіант смачного салату, який можна приготувати за мить, то ось для вас свіжий рецепт. На наступний Новий рік, коли час дуже цінний, вам напевно стане в нагоді цей рецепт. Такий салат готується лише за 5 хвилин, зате він напевно сподобається всім членам родини та вашим гостям.

Як приготувати смачний та простий салат, розповідає Styler.

Інгредієнти для святкового салату:

  • 150 г копченої курячої грудки
  • 1 червоний болгарський перець
  • 80 г твердого сиру
  • 60 г чорних оливок без кісточок
  • Майонез (бажано, жирний)

Процес приготування цього салату досить простий, а результат порадує своїм смаком та соковитістю. До того ж, цей рецепт підходить для тих, хто не бажає возитися з варенням яєць або відварюванням картоплі.

  1. Почнемо з нарізки копченої курки. Бажано порізати кубиками м'ясо, але можна також нарізати його соломкою, залежно від ваших уподобань. Намагайтеся щоб шматки були однаковими за розміром і не дуже великими.

  2. Потім наріжте великими шматочками болгарський червоний перець і твердий сир. Ретельно перемішайте їх із куркою.

  3. Додайте нарізані оливки (краще різати навпіл, але якщо оливки без кісточки і не дуже великі, можете покласти їх цілком). Тепер заправте салат майонезом, краще вибирайте зі зниженою жирністю.

  4. Якщо ви любите солоніші страви, додайте трохи солі, але попередньо спробуйте салат, оскільки майонез може вже надати ніжну солоність. Для краси та додаткового смаку салат можна посипати зеленню або дрібно нарізаною зеленою цибулею. Будь-які експерименти – вітаються.

Хрумкий болгарський перець не лише збагатить смак салату, а й надасть йому барвистий вигляд. Взимку ми часто відчуваємо бажання насолоджуватися стравами з овочами, і цей рецепт чудово підходить для таких випадків.

Читайте також:

Дієтологи нам брехали, що це шкідливо: що можна з'їсти на ніч без негативного впливу на здоров'я

Вона є на кожній кухні і ми їй користуємося: названо найнебезпечніший для здоров'я посуд

Є в будь-якому магазині: названі продукти, які корисні для "залізного" чоловічого здоров'я