З часом рушники можуть набувати жорсткості і ставати неприємними на дотик. Тим не менш, існують способи запобігання цьому, і все починається з того, як ви їх перете.

Ефективними способами поділився портал life-rus.uaportal.com.

Експерт із прибирання Ненсі Емері з Drench поділилася своїми найкращими порадами про те, як зробити рушники м'якими. Перша порада полягає в тому, щоб упевнитись, що в барабані пральної машини достатньо місця. Переповнення пральної машини може пошкодити рушники, обмежуючи простір для змиву бруду і миючого засобу. Рекомендується прати до трьох рушників одночасно, але не більше.

Що стосується температури води, хоча гаряче прання може бути ефективним для знищення бактерій, найкраще зберегти волокна рушника. Рекомендується прати рушники при температурі від 30 до 40 градусів, щоб зберегти їх волокна.

Тепла вода ефективніше вбирає миючий засіб, залишаючи на рушниках менше хімічних речовин, що робить їх м'якшими.

Використання пом'якшувача тканини може призвести до погіршення стану рушників. Пом'якшувач покриває волокна рушника та згодом може накопичуватися. Додавання однієї чашки оцту під час прання може видалити залишки миючого засобу з рушників.

Нагадуємо, що регулярне прання рушників необхідне також для підтримки нашого здоров'я.

Читайте також:

Що можна зробити, щоб пральна машина не стрибала під час віджимання білизни

Куди в пральній машині постійно пропадає одна шкарпетка. Багато хто не знав

Буде як нова. Як почистити пральну машину від плісняви, накипу, бруду та неприємного запаху