Ясновидиця з Прикарпаття Софія Сім'янишин передбачила подальший перебіг подій у російсько-українській війні, заявивши, що перемога наших військових буде несподіваною.

Як повідомляє tsn.ua, вона припустила, що в Росії відбудеться подія, яка радикально змінює ситуацію в цьому протистоянні. Провидиця стверджує, що вже навесні наступного року ми зможемо подолати російських окупантів. Сім'янишин вказала на те, що час лідера рашистів Володимира Путіна спливає.

Софія стверджує, що повноцінна війна в нашій країні могла б завершитись кілька разів, але цього не сталося.

"Наступною точкою, в якій може завершитися війна, буде середина квітня – початок травня 2024 року. Інформація про це висить, як щось дуже несподіване... Ми не розумітимемо, що сталося”, - зауважила езотерик. Софія наголосила, що якщо Путін все ще живий, то це не довго. Вона описала Путіна як чистого представника зла на планеті, стверджуючи, що його сутність у фізичному світі вже виявлялася, наприклад, в Іроді, який прагнув знищити християнство, а також у Калігулі, жорстокому тирані.

"Ця людина завжди жадала безлічі крові. Саме з такими енергіями працює та живе ця істота”, - поділилася Сім'янишин. Прозора повідомила, що Путіну залишилося недовго мучити українців і свій народ. Вона також наголосила, що у 1999 році було проведено ритуал на його користь. Президент Росії тривалий час виявляв інтерес до подібних практик, прагнучи абсолютної влади і шукаючи підтримку вищих сил.

Читайте також: