До настання Нового року 2024 року залишилося зовсім небагато часу, але на багатьох чекає ще цілий список завдань, які потрібно встигнути виконати. Важливо знати, які кроки допоможуть успішно впоратися з цими завданнями.

Про це пише РБК-Україна (проект Styler), посилаючись на поради нутриціолога Галини Терновик, розміщені на її сторінці в Instagram.

На думку експерта, ключовим моментом є збагачення організму необхідними вітамінами.

Магній Фахівець наголошує на важливості магнію для всіх. У разі рекомендується приймати магній гліцинат у дозі 200-400 мг під час вечері.

Вітамін D Цей прогормон сильно впливає на загальний стан та психоемоційне здоров'я. Експерт наголошує на важливості регулярного контролю рівня вітаміну D.

Вітамін C Цей вітамін вважається ефективним антиоксидантом, необхідним для мітохондрій, клітин, які відповідають за виробництво енергії в організмі. Рекомендується вживати 500 мг протягом 4 місяців.

Вітаміни групи B Вітаміни цієї групи безцінні, особливо в умовах стресу та перевтоми. Вони можуть бути додані до сніданку у вигляді комплексів вітамінів B.

Тепла вода Якщо ви відчуваєте постійний стрес і почуття поспіху, нутріціолог рекомендує вживати теплу воду замість холодної.

Збалансоване харчування Раціон повинен включати білки, корисні жири та складні вуглеводи з клітковиною. Уникайте фаст-фуду, щоб не завдати додаткової шкоди організму та уникнути відчуття "вижатого лимона".

Сон Навіть за наявності численних завдань рекомендується встановлювати будильник на 6 ранку і лягати спати до 22:00.

Глибоке діафрагмальне дихання Стрес і поверхневе дихання можуть викликати гіпоксію та швидку стомлюваність. Рекомендується робити глибокі дихальні вправи хоча б 3 рази на день по 5 хвилин, щоб зняти напругу та наситити організм киснем.

Читайте також:

Для здоров'я, краси та активного дня: названо найкорисніші каші для сніданку

Худнетимете за лічені дні: що потрібно їсти на сніданок, щоб швидко скинути вагу

Помилка, яку ми повторюємо щодня: чому не рекомендується пити каву з молоком