Український хореограф Женя Кот та його дружина, переможниця змагань з південсу Наталія Татаринцева, зробили зворушливе оголошення: вони стануть батьками вперше. Для розкриття цієї радісної новини пара створила дивовижне відео, яке викликало море емоцій у користувачів інтернету.

Про це пише "Обозреватель".

На відео Женя Кот та Наталія Татаринцева, одягнені в лляні сорочки, оточені символами – зерном, водою та землею, які ніби магічним чином розкривають заповітну новину. Ця колиска, що підіймає дух, і візуальна поезія зробили момент особливим і неймовірно зворушливим.

У своєму оголошенні артисти висловили подяку всім, хто розділив із ними побажання щодо виконання найголовнішої мрії для їхньої родини. Вони поділилися, що Наталія Татаринцева вже перебуває на другому триместрі вагітності, і хоча вони не розкрили стать майбутнього малюка, але підкреслили, що чекають на нього з нетерпінням.

Режисером цього зворушливого відео став сам Женя Кот. Пара усвідомлено тягла момент розкриття щасливої ​​події, викликаючи припущення у своїх передплатників. Відгуки під постом були сповнені захоплення, люди виражали радість за майбутніх батьків і відзначали красу та силу цього моменту.

Ця новина стала справжнім святом для шанувальників та друзів Жені Кота та Наталії Татаринцевої, і вони чекають з нетерпінням приходу дива до їхньої родини.

Читайте також:

Схожі на дві краплі. Дочка Хіта Леджера пішла стопами знаменитого батька

Брежнєва, Джолі та інші: топ коханок, заради яких знамениті чоловіки покинули своїх дружин. Фото

Одесит показав фото дружини та тримісячної малечі, яких не стало під час обстрілу росіянами