Глава Нацполіції Іван Виговський висловив небажання поліції викликати призовників без участі військових. В інтерв'ю Виговський наголосив, що у поліції і так значне навантаження, і вважає, що кожен підрозділ має виконувати покладені на нього обов'язки.

Про це повідомляє «apostrophe»

Виговський наголосив на широких функціях, які виконує Національна поліція, і наголосив на важливості виконання кожним правоохоронним органом своїх конкретних функцій.

"У нас дуже багато свого функціоналу, і ми вважаємо, що кожен має займатися своєю роботою. Ми і так підхоплюємо різні моменти. Чому? Тому що поліція є найбільшим правоохоронним органом, тому ми й підставляємо плече іншим правоохоронним структурам, і якщо ми цього не робитимемо, то деякі важливі напрямки роботи просто впадуть", - заявив він.

Він пояснив, що поліція активно займається документуванням численних кримінальних злочинів, пов'язаних із ухиленням осіб від військової служби шляхом отримання неправомірних пільг, що призводить до ухилення від призову на військову службу.

"Виходить, що ми з одного боку документуватимемо, а з іншого ще й повістки роздаватимемо? Тому я вважаю, що в нас достатньо роботи. Ми і так максимально допомагаємо по мобілізації, встановлюємо місця знаходження ухилістів", - резюмував голова Нацполіції.

Читайте також:

Заблокують усі соцвиплати: уряд поставило нову умову для отримання пенсій та допомоги

Справжній кулінарний шедевр: рецепт щеї з квашеною капустою, томатною пастою та курячою печінкою

Обов'язково зробіть це до кінця року: 9 справ, які зроблять вас щасливими