Господині часто стикаються із неприємною проблемою прилипання їжі до сковороди під час приготування. Однак замість того, щоб викидати сковорідку, є просте та ефективне рішення: використовувати звичайну сіль. Цей старовинний метод, який передається з покоління в покоління, може повернути вашій сковороді антипригарне покриття.

Знежирюємо сковороду.

Почніть з миття сковороди за допомогою миття посуду і м'якої губки. Після очищення просушіть серветкою.

Тепло та сіль.

Поставте сковороду на плиту та нагрійте її. Після того, як він нагріється, рівномірно розподіліть кілька столових ложок солі гарячою поверхнею. Сіль має покрити всю каструлю. Зменшіть вогонь і іноді помішуйте сіль, поки вона не стане жовтою.

Протріть і змастіть олією.

Протріть форму паперовим рушником, а потім змастіть її олією, намагаючись покрити і бічні сторони. Ретельно розігрійте сковороду і ще раз витріть надлишки олії паперовими рушниками.

Тепер ваша сковорода готова до використання та має антипригарну поверхню для приготування їжі.

Цей метод, що використовується нашими бабусями та їхніми бабусями, пропонує економічне та екологічно безпечне рішення, що дозволяє пожвавити вашу сковороду. Перш ніж вибирати новий посуд, спробуйте цю обробку сіллю, яка може продовжити життя вашому кухонному супутнику.

Читайте також:

Вимагав 9 тисяч доларів з особи: затримано лікаря, який обіцяв ухилистам зняти їх з військового обліку

Що потрібно зробити з виноградом, щоб він більше не висихав: тепер вам вистачить і на вино, і на компоти

Якщо вам захотілося смакоти по-новому: рецепт сосисок у медово-гірчичному соусі. Від них важко відмовитись