У прагненні вирощувати корисні овочі картопля часто стає основним продуктом харчування для багатьох дачників. Вивчаючи різноманітні методи вирощування, вчені-агрономи поділилися ефективною методикою. Відомо, що цей метод, що передбачає вирощування картоплі під соломою, дає чудовий урожай.

Процес починається з викопування ям глибиною до 20 см, куди згодом занурюють бульби. Поверх посадки акуратно укладають шар соломи з наступним засипанням землею.

Для прискорення зростання бульб агроном рекомендує використовувати вологу солому, хоча деякі дачники знайшли альтернативу, використовуючи скошену траву.

За словами експертів, такий підхід особливо вигідний під час роботи з «важким» ґрунтом на ділянці. Очікується не лише солідного врожаю, а й зручність збирання врожаю. Крім того, цей метод виключає необхідність перекопування ґрунту та зводить до мінімуму ризик зростання бур'янів на грядках.

Застосовуючи інноваційні методи вирощування, такі як вирощування картоплі під соломою, дачники можуть підвищити як урожайність, так і загальну ефективність садівництва.

Читайте також:

Цього ще не вистачало: Шольц попередив Україну про серйозні проблеми на фронті

Урожай вас точно здивує: навіщо польські городники підливають прокисле молоко на грядки з огірками

Він ідеально підходить для салатів та м'ясних страв: рецепт консервованої цибулі. Обов'язково спробуйте

Не стало легенди культового гурту "Машина часу". Шанувальники сумують