Інтерв'ю президента Росії Володимира Путіна американському політичному оглядачу Такеру Карлсону відбулося 6 лютого 2024 року. Прем'єра відбулася 8 лютого 2024 року на потоковому сервісі Карлсона Tucker Carlson Network та у соціальній мережі Твіттер (X).

При цьому багато експертів зазначили, що в ході двогодинної розмови Путін відчував себе "помітно напружено". Зокрема, журналісти звернули увагу на те, що диктатор знімав наручний годинник, розминав зап'ястя і нервово кашляв.

Однак це не найцікавіше у поведінці Путіна. Британська Daily Mail теж помітила деякі дива. Зокрема, журналісти звернули увагу на те, як у Путіна смикалася права нога, а ліву ніби звело судомою, і диктатор натиснув рукою на цю ногу, щоб опустити скуту ступню.

Зазначимо, що чутки про прогресуючу хворобу російського диктатора вже давно з'являються у ЗМІ. Існують навіть теорії, що саме через смертельну хворобу Путін міг розпочати війну, проте достовірних даних щодо цього практично немає.

Так, у січні колишній політтехнолог Кремля Ростислав Мурзагулов стверджував, що Путін нібито підтвердив онкологічне захворювання. У поїздках його супроводжує профільний лікар. Мурзагулов запевняв, що інформацію щодо хвороби Путіна йому підтвердили власні джерела з оточення диктатора.

Читайте також:

Перемога вже близько: Польща ось-ось відправить в Україну танки-мисливці. Що розповів Дуда

Дуда зробив гучну заяву: "Якщо боїмося Путіна, тоді треба одразу всім здаватися"

Що буде з Україною, якщо президентом США стане Трамп: у РНБО вже розповіли, до чого готуватись