В результаті трагічного інциденту в Харкові загинув співробітник Національної поліції

Про те, що правоохоронці уточнюють всі подробиці та обставини дорожньо-транспортної пригоди, яке сталося в Основ'янському районі міста Харків, повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Зокрема, згідно з попередньою інформацією, в п'ятницю, 9 квітня, близько десятої години вечора, по вулиці Южнопроектной, 28-річний водій, керуючий автомобілем "Audi А4", наїхав на співробітника поліції, що переходить проїжджу частину на заборонний сигнал світлофора. Варто відзначити, що поліціянт був у цивільному одязі, і вже перебував не при виконанні службових обов'язків. Сумна констатація факту: від отриманих травм, несумісних з життям, чоловік загинув на місці події. За словами очевидців, тіло потерпілого автомобіль тягнув по автотрасі ще 50 метрів від пішохідного переходу.

На цей час інформація про ДТП вже внесена до Єдиного реєстру обліку відділу Національної поліції №1 Харківського районного управління поліції. Зараз вирішується питання про можливість відкриття кримінальної справи по КК України. Поки ж всі обставини сумної події встановлюються.

ДТП у Харкові. Фото: hk.npu.gov.ua/
ДТП у Харкові. Фото: hk.npu.gov.ua/

Нагадаємо, у четвер 8 квітня у Львові сталася схожа дорожньо - транспортна пригода-позашляховик "BMW X5" збив кур'єрку служби доставляння "Glovo". 58-річна жінка, що їхала на скутері "Suzuki" отримала важкі травми та померла на місці аварії. Правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження про "порушення ПДР". 27-річному львів'янину, винному в ДТП, таке порушення загрожує строком від трьох до восьми років, з позбавленням права керувати транспортними засобами строком до трьох років.

Поки ж представники правоохоронних органів приступили до проведення досудового розслідування та встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що за використання "заглушок" замість повноцінного пристібання ременями безпеки, водіїв штрафуватимуть на 500 гривень.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що за водіння в стані будь-якого сп'яніння водіям загрожує не штраф, а реальний термін.

А до цього ми розповідали про те, що замість водійського посвідчення, п'яний водій пред'явив поліціянтам скибочки вареної ковбаси.