До кінця цього року в Російській Федерації може відбутися зміна влади

Про те, що Володимира Путина чекає державний переворот, а Олексій Навальний, можливо, стане політичним мучеником, в програмі "Розклад Кулинича"розповів відомий астролог Влад Росс.

За словами провісника, Володимир Путін вже зараз шукає собі можливого наступника, а найбільш вірогідною кандидатурою, на думку Росса, є чинний мер Москви, Сергій Собянін.

Втім, це не єдині прогнозовані зміни. Астролог провів аналогії з подібними подіями в минулому Радянської Росії, взявши за основу цикл в 32 роки: в 1989 році до влади прийшов Михайло Горбачов, а в 1957 році - від керівних посад відсторонили Маленкова, Кагановича і "зграю близьких друзів". Таким чином, такі ж події очікують Росію і в цьому році, 2021 році.

Втім, одночасно з цим зороастрійський відун Влад Росс пообіцяв, що російський опозиційний політик Олексій Навальний, який зараз перебуває в ув'язненні, може стати мучеником. Однак, провісник підкреслив, що згідно з відомим тільки йому пророцтвом, до влади в Росії прийде людина з зеленими очима "болотного" відтінку, але при цьому чомусь одягнена в мантію.

"Я думаю, мова про Болотну площу. У давнину був чернець Авель. Він передбачав, що ця людина буде як би мертвий, але він воскресне і після нього буде дуже велика смерть, Брід. Все буде складно та ось така ось ситуація. І він може бути дійсно реальним правителем після знищення Путіна і всієї його зграї", - в черговий раз здивував своїми алюзіями астролог Володимир Росс.

Повна версія, з усіма сакральними прогнозами, доступна трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що, можливо, на крісло Володимира Путіна націлилася і його ж дочка.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що після 1 вересня 2021 року всі українські пенсіонери отримуватимуть виплати від держави лише на банківські картки.

А до цього ми розповідали про те, що до цих травневих свят, вартість одного кілограма свинини збільшиться як мінімум на 40 відсотків.