Державний банк додав до своїх сервісів ще одну інноваційну можливість

Про те, що в "Приваті" вирішили запустити послугу, яка поки що не має аналогів в інших українських банках, інформує пресслужба "ПриватБанку".

Зокрема, це належить до можливості відправляти грошові перекази в інші країни за допомогою платіжної системи "SWIFT", використовуючи мобільний додаток або вебверсію "Приват24". Для здійснення платежу досить відкрити додаток "Приват24", перейти в закладку "Сервіси", далі в "Перекази", і після цього вибрати розділ "SWIFT". Відразу після цього можна буде відправити кошти в одній з доступних 120 іноземних валют, у практично будь-яку точку світу. Для відправлення "SWIFT - переказу" можна скористатися будь - яким вашим рахунком - це може бути як іноземна валюта, так і рахунок, відритий в гривнях.

Крім цього, в оновленнях "Приват24" вже реалізували функцію додавання реквізитів для переказу коштів, з прив'язкою необхідних стверджувальних документів. У тому випадку, якщо ви побажаєте побачити коментарі до платежу, досить буде заглянути в розділ "Архів", і додати потрібні файли. Також в наступних версіях свого сервісу "Приват" обіцяє додати можливість отримання реквізитів і для платежів в іноземній валюті.

На цей час всім клієнтам "ПриватБанку" доступно здійснення платежів в популярному месенджері "Viber", за допомогою системи еквайрингу "Liqpay". Як стверджує в "Приваті", Україна є першою країною в усьому світі, де стала доступна така можливість. І, як запевняють у банку, будь-який користувач месенджера, за умови, що у нього є картка "Привату", може зробити швидкі й безпечні платежі, зробивши всього кілька простих рухів.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що "ПриватБанк" може обнуляти кредитний ліміт, посилаючись на відомості про клієнта, що надійшли з інших банків.

Також раніше наш портал повідомляв про те, у яких випадках "ПриватБанк" може заморозити переказані кошти.

А до цього ми розповідали про те, що "ПриватБанк" обіцяє відключити сервіси "Google Pay"і" Apple Pay".