Володимир Зеленський заявив про те, що Україна готова до російського вторгнення.

Так, президент України Володимир Зеленський заявив про те, що Україна повністю готова до російського вторгнення, якщо таке станеться. Про це глава держави сказав журналістам американського телеканалу CNN під час візиту на Донбас.

Зеленський також запевнив, що в Україні повністю віддають звіт в тому, що вторгнення з боку Російської Федерації цілком може відбутися і це зовсім не Ілюзорні фантазії. Тому військові сили вже на сьогодні максимально мобілізовані і приведення в повну бойову готовність.

Крім того Зеленський відзначимо, що напад на Україну з боку Російської Федерації може стати цілком закономірним розвитком конфлікту на Сході.

"Звичайно. Ми знаємо (про можливість вторгнення-ред.), з 2014 року ми знаємо, що це може статися щодня. Вони (керівництво Росії - ред.) готові, але і ми готові, оскільки знаходимося на своїй землі і на своїй території", - заявив президент.

Минулого тижня Зеленський здійснив дводенний візит в район проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі на тлі загострення агресії з боку Росії і скупчення російських військ біля українського кордону.

Також Володимир Зеленський побував на позиціях української армії. Він вручив багатьом українським воїнам бойові нагороди за те, що вони доблесно несуть свою службу і охороняють спокій українців.

Нагадаємо, сьогодні в українській розвідці заявили, що Росія збільшила свої ударні групи біля кордону з Україною. Варто сказати, що подібні переміщення військової техніки були помічені ще в 2014-2015 роках. Тому така активність з боку РФ лякає.

Раніше Hyser писав про те, що Зеленський захотів поговорити з Путіним, в Кремлі дивно відреагували.

Також писали, що США публічно пригрозили Путіну, Україну краще не чіпати.

Нагадаємо, що у Росії таємно готують кладовища для термінових поховань у воєнний час.