У Російській Федерації запропонували перекрити витоки Дніпра

Керівник фракції ЛДПР в Державній Думі Федеральних Зборів РФ Володимир Жириновський у своєму Telegram-каналі призвав побудувати греблю, і перекрити течію Дніпра, якщо Україна не забезпечить окупованому Кримському півострову повноцінне водопостачання.

За словами Жириновського, нашу країну можна легко і швидко примусити до відновлення подачі води в Крим, якщо побудувати дамбу в Смоленській області. І навіть без жодного перекривання потоку Дніпра, Уряду України буде достатньо самого факту загрози, щоб піти назустріч Кремлю.

Повідомлення Жириновського. Фото: скріншот t.me/s/zhirinovskylive
Повідомлення Жириновського. Фото: скріншот t.me/s/zhirinovskylive

Нагадаємо, не так давно впав у старечу деменцію Жириновський, вже радував своїми неадекватними думками. Зокрема, на його думку, Російській Федерації просто необхідно якомога швидше повернутися до старого літочислення: світ відзначає Великдень 4 квітня, і тільки в Росії вона в цьому році випала на 2 травня. Жириновський вважає, що уряд Росії таким чином знущається зі своєї епічної історії та твердої релігійної моралі. А для відновлення "духовних скреп" необхідно якомога екстренніше повернутися до Юліанського календаря, не забувши одночасно і повернути назви вулиць і міст.

Відзначимо, що перехід до нового стилю стався після того, як розпалася Російська імперія, і нові республіки вирішили відокремити церкву від держави, після чого прив'язка звичайного літочислення до релігійного повністю втратила свою актуальність.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Володимир Зеленський зробив заяву: Україна не може нескінченно бути на порозі вступу до Європейського Союзу і членства в НАТО.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що шанувальник Росії та мільйонер, який створив "російський культурний центр" у Львові, розорився, переїхавши в анексований Крим.

А до цього ми розповідали про те, що Російська Федерація може здійснити вторгнення на українську територію вже протягом декількох найближчих тижнів.