Шанувальники популярної співачки Світлани Лободи звикли до того, що вона практично не дає коментарів на тему особистого життя. Зірка вважає за краще ділитися творчими успіхами і досягненнями, але час від часу все ж дає приводи для чуток.

Так, на сторінці знаменитості в соціальній мережі Instagram з'явилося її спільне фото з відомим модельєром по Бічоллою Тетрадзе. Фото було зроблено під час візиту Світлани Лободи в Санкт-Петербург.

У кадрі вона позувала в стильному ультракороткому вбранні, поверх якого одягла об'ємний піджак. У підписі до публікації артистка розповіла про те, як ставиться до модного гуру і привітала його з днем народження: "Як добре, що ти у мене є. Люблю ❤️решту я скажу тобі за шампанським🤣 😂 🥂 🍾".

У коментарях до посту фоловери не скупилися на компліменти на адресу знаменитості, а також не упустили можливості зробити кілька припущень про її "дружбу" з Тетрадзе:

Варто відзначити, що в мікроблозі модельєра також з'явився кадр зі співачкою:

Як відомо, Світлана Лобода до чуток про себе ставиться з іронією. Наприклад, коли в мережі з'явилася інформація про те, що вона перебуває у відносинах з 50-річним вірменським мільярдером Артуром Гранцем, то артистка записала оригінальне звернення до всіх цікавих фанатів:

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак була помічена в компанії привабливого незнайомця і спровокувала нові чутки про особисте життя.

Також наш портал розповів про те, що Світлана Лобода підкорила публіку нескромним вбранням.

Нагадуємо, що Світлана Лобода без макіяжу вперше показала обличчя молодшої дочки.