Мама відомої української співачки Наташі Королева 75-річна Людмила Поривай активно бере участь у житті шоу-бізнесу.

Вона веде свій Instagram, в якому показує як проводить час на молодіжних вечірках, куди запрошує її онук Архип, а також ділиться враженнями від відвідування виступів письменників.

Живе жінка в Майамі разом зі своїм другим чоловіком, з яким вони змогли створити міцний союз. Однак довгий час мама зірки знаходиться в Москві і разом з Наташею Корольовою з'являється на світських заходах.

У ці дні вона опинилася в Києві, де весело проводить час зі своїми друзями. Вона вже побувала на дні народження і сходила в театр. Фотозвіт вона опублікувала у своєму профілі в соцмережі. У кадрі вона зображена з приятельками, всі дами, як одна, показали свої ніжки, піднявши спідниці та сукні вище колін.

"Ах які ніжки !!! Пишаюся подружками!!!! Вони в зрілому віці, без комплексів!!! Дають приклад молоді, як бути завжди позитивними, в наш важкий час!!!!❤️❤️❤️❤️👏👏👏👏👍👍", — підписала кадр Людмила Поривай.

Передплатники виявилися в захваті від знімка і засипали мільйоном компліментів прекрасну половину людства.

"В каком зрелом! Зрелый возраст после 90, а вы все молодые и красивые девчонки! 🔥", "🔥🔥👏👏 молодцы, правильно, каблучки, ножки, позитивные.Так держать.", "Милые очаровательные кошечки,Леди очаровательные Дамы ...", "Здоровье на зависть. Каблуки в таком возрасте.", "Молодцы,такая жизнь!! Такой позитив от вас!!!! Спасибо 👍😍😍😍!" (Орфографія збережена-прим. ред.) - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що мама Наташі Корольової одягла рвані джинси і обурила публіку безглуздою поведінкою.

Також Hyser повідомляв, що у мережі з'явилися кадри дивних розваг Наташі Корольової і Філіпа Кіркорова.

Нагадаємо, що Ігор Ніколаєв опублікував цікаве фото і наштовхнув шанувальників на обговорення його здоров'я.