У найближчі дні на українців очікує справжня "погодна гойдалка" - з 9 по 11 липня регіони охопить дощова прохолода, а вже з 11 липня повернеться спека.

За словами народного синоптика Леоніда Горбань до кінця тижня температура повітря вдень опуститься до +20, вночі — до +15 +16 градусів, пишуть "Факти". А починаючи з 11 липня на стовпчиках термометрів можна буде побачити позначку від +28 до +32 градусів.

16 липня вірогідні дощі, а з 22 липня в країні стане прохолодно - усього +20 градусів.

24 та 25 липня може пройти дощ, а починаючи з 26 липня знову потеплішає до +29... +32 градусів.

На початку серпня у Центрі та Півдні буде спекотно - температура досягне +30 градусів та закінчиться майже осінньою температурою +22 градуси.

Синоптик прогнозує, що найспекотнішим днем стане 4 серпня - позначка затримається на цифрі +35 градусів. У південних регіонах спека протримається щонайменше до 14 серпня. Надалі повітря охолоджуватиметься вже по всій території країни.

До середини серпня у центрі температура спаде до +26 +28 градусів. До 24 серпня стане прохолодніше ще на 4 градуси, а закінчиться місяць з температурою +20 вдень.

У центральних областях у серпні очікується сім дощових періодів. На півдні перший тиждень буде спекотним (+31 +34), трохи свіжіше буде 8 серпня, а 14 серпня — пік на рівні +35 градусів.

Раніше Hyser писав про те, що названо регіони України, де 8 липня пройдуть дощі.

Також Hyser повідомляв, що українців готують до різкого похолодання.

Нагадаємо, що блогер розповів про відпочинок у популрному Скадовську.