В Україні прийняли рішення, яке підвищить безпеку на українських дорогах

Останні роки український уряд приділяє особливу увагу тому, щоб підвищити безпеку наших дорога. Так, розробники платіжно-інформаційного сервісу "Штрафи UA" запустили рішення для оплати і контролю штрафів бізнесом, яке дозволить роботодавцям контролювати рівень безпеки водіння своїх співробітників. Про це повідомляє "УНІАН".

Повідомляється, що розробники програми запустили веб-рішення, яке можна відкрити як з персонального комп'ютера, так і зі смартфона. Сам сервіс являє собою повний комплекс адміністрування штрафів за порушення правил дорожнього руху, а саме інформування, оплата і погашення.

Сервіс також дає можливість об'єднувати наявні автомобілі автопарку і водіїв в єдину базу, з якої можна отримувати актуальний список штрафів з різних джерел, тобто не тільки з камер, але і з постів патрульної поліції та інспекторів з паркування.

У керівництва компанії з'явиться інформативний дашборд, на якому буде відображатися статистка порушень ПДР по всій компанією і можливість визначити, хто і як часто порушує правила.

Таким чином, компанії зможуть оцінювати і формувати культуру водіння, а також спостерігати за тим, чи є штрафи у окремих водіїв і за тим, погашаються ці штрафи.

Безкоштовно користуватися цим інструментом кожна компанія зможе протягом двох тижнів. Відзначається, що подібний додаток досить актуально, оскільки в даний момент в країні працює 12,9 тисяч компаній, велика частина яких має автопарк на як мінімум 10 транспортних засобів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що "ПриватБанк" поділився планами щодо переведення українців на SmartID.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українців попередили про зміни тарифів у липні 2021 року.

Також "Hyser" писав, що українців попередили про те, що скоро з'являться нові монети.