Уряд Таїланд прийняло рішення посилити карантин.

Так, уряд Таїланду прийняв рішення про те, що необхідно посилити карантин, щоб стримати поширення небезпечного коронавірусу. Міністерство закордонних справ України дало низку рекомендацій українцям, які перебувають зараз у Таїланді.

Таїландський уряд вирішив ввести в провінціях Бангкок, Накхон Патом, Наратхіват, Сонгкхла, Патхум Тані, Паттані, Яла, Самут Пракарн, Самут Сакхон наступні обмеження:

  • комендантська година з 21:00 до 04:00;
  • будь-які збори від 5 осіб тепер під суворою забороною;
  • припинення руху громадського транспорту з 21:00 до 03:00;
  • закриття громадських / розважальних закладів, які не становлять першочергову необхідність для громадян з 20:00 до 04: 00;
  • робота парків також буде обмежена за часом;
  • пересування між провінціями відбуватиметься з низкою обмежень.

Тому українцям, як і іншим туристам, потрібно буде уважно і обов'язково дотримуватися цих правил. В іншому випадку їх може чекати серйозне покарання. Про це варто пам'ятати.

В першу чергу варто обмежити свої поїздки і відмовитися від відвідування громадських закладів у вечірній час. Під час дії комендантської години варто залишатися вдома. Тому що якщо поліція затримає людину на вулиці, то його чекає штраф або інше адміністративне покарання аж до затримання.

Також не варто забувати про носіння захисної медичної маски, використання антисептика. Це допоможе захистити організм від зараження небезпечним коронавірусом. Важливо пам'ятати про своє здоров'я і берегти його. Тому що в світі все більше з'являється різних штамів коронавірусу, які становлять велику загрозу для людини.

Раніше Hyser писав про те, що на одеських пляжах відзначена потужна навала жуків.

Також писали, що популярний український курорт затопило водою, люди налякані.

Нагадаємо, що українців біля озер і річок атакують небезпечні тварюки.