У Силах спеціальних операцій України розповіли подробиці успішної спецоперації, проведеної у тимчасово окупованому Криму. У ході операції було знищено штаб у Севастополі, внаслідок чого було знищено 34 офіцери Збройних сил Росії, у тому числі командувача Чорноморського флоту Росії.

Про це повідомляється на сайті «obozrevatel», посилаючись на дані прес-служби ССО.

У повідомленні йдеться: "Оновлено інформацію про втрати противника в результаті проведення спецоперації СЗГ зі знищення БДК "Мінськ" і штабу ЧФ РФ. Після поразки штабу ЧФ РФ загинули 34 офіцери, серед них командувач ЧФ РФ".

В результаті операції також було поранено 105 окупантів, а сама будівля штабу ремонту не підлягає.

Крім того, внаслідок нападу на великий десантний корабель "Мінськ" було знищено не менше 62 російських окупантів. За даними ССО, особовий склад перебував на борту БДК, оскільки наступного дня "Мінськ" мав вийти на бойове чергування.

Такий розвиток подій наголошує на рішучості українських правозахисників у їхніх постійних зусиллях.

Раніше начальник Головного розвідувального управління Міноборони України Кирило Буданов згадав, що серед поранених під час нападу на штаб Чорноморського флоту 22 вересня були два російські генерали. Генерал-полковник Олександр Командир групи Романчук перебуває у дуже важкому стані, а начальник штабу генерал-лейтенант Олег Цеков непритомний після влучення ракети до будівлі штабу.

Читайте також:

Готуємося до осені та зими: що потрібно зробити, щоб у машині не запітніли шибки

Не ховайте білі кросівки та футболки: синоптик розповіла, коли закінчиться бабине літо

Обов'язково це запам'ятайте: у чому потрібно зберігати гладіолуси, щоб їх не загробити