Громадськість Великобританії була вражена звісткою про знищення відомого "Дерева Робін Гуда" - стародавнього клена, що став легендарним після своєї появи у знаменитому фільмі про міфічного героя, борця за простих людей.

Докладніше про те, що в Англії звалилося легендарне "Дерево Робін Гуда", повідомляє Sky News.

Місцева поліція повідомила, що дерево, яке було привабливістю для туристів, було зрубане в ніч на четвер. Внаслідок слідства було заарештовано 16-річного підлітка та 60-річного чоловіка за підозрою у скоєнні цього акту вандалізму. Підлітка було випущено під заставу, тоді як чоловік співпрацює із правоохоронними органами. Наразі поліція не розкриває жодних подробиць та мотивів злочинців.

"Ми сподіваємося, що цей другий арешт є показником нашого серйозного ставлення до цього інциденту та нашої постійної прихильності знайти винних та притягнути їх до відповідальності", - йдеться у заяві поліції.

Згідно з інформацією від Sky News, дерево було уособленням місцевого туристичного привабливого об'єкта та використовувалося в символіці деяких підприємств, що залежать від доходів від туристів. Розташований поруч паб The Twice Brewed Inn, який також використовував образ "Дерева Робін Гуда" у своєму логотипі, запропонував винагороду у розмірі 2 тисячі фунтів стерлінгів за інформацію, що призводить до залучення вандалів до суду.

Читайте також:

Будьте готові до великих проблем: в Україні почали відключати газ у багатоповерхівках. Що потрібно знати

Вводитимуться спеціальні бали: українцям розповіли, як почнуть нараховувати пенсії

Вас обов'язково перевірять: що потрібно знати про перекази на картки та до чого готуватися