Київстар повідомив своїх абонентів про плани щодо зміни вартості деяких послуг. Надалі, для клієнтів стане дорожче замовляти ексклюзивні номери або налаштовувати розсилку Viber-повідомлень на власну базу користувача.

Докладніше про зміни інформує itechua.

Київстар повідомив своїх абонентів про плани щодо зміни вартості деяких послуг. Надалі, для клієнтів стане дорожче замовляти ексклюзивні номери або налаштовувати розсилку Viber-повідомлень на власну базу користувача, як зазначено в статті itechua.

Компанія надає українцям можливість підключити ексклюзивний номер телефону, де вони можуть самостійно вибрати комбінацію цифр, відмінну від стандартної. Це дозволяє відзначити свій статус, ефективно рекламувати товари та послуги, а також забезпечує зручність у комунікації.

У абонентів є кілька варіантів вибору ексклюзивного номера телефону: подібний до вже існуючого, комбінація з їх улюбленим числом, певні останні цифри або номер, що містить цифри певної дати. Крім того, вони можуть вибрати розташування всіх цифр на власний розсуд.

З 1 жовтня Київстар підвищить ціни на Прості та Срібні номери. Нині вони коштують відповідно 300 грн та 400 грн, але наступного тижня їх ціна збільшиться до 600 грн та 800 грн. Компанія також пропонує дорожчі варіанти номерів, такі як Золоті та Платинові, які коштуватимуть 2 000 грн та 3 000 грн відповідно. Найбільш унікальні номери пропонуються за ціною від 15 000 грн.

Крім того, бізнес-клієнти Київстару з 1 жовтня платитимуть більше за розсилку Viber-повідомлень. Саме цією послугою підприємці можуть використовувати SMS-розсилку для реклами своїх товарів та послуг.

Читайте також:

Вводитимуться спеціальні бали: українцям розповіли, як почнуть нараховувати пенсії

Вас обов'язково перевірять: що потрібно знати про перекази на картки та до чого готуватися

Пенсію можуть скоротити відразу на 50%: кого це торкнеться і чого очікувати