Учасниця популярного реаліті-шоу "Супермама" на СТБ вразила глядачів, розповівши історію дивовижної "подорожі" свого чоловіка за кордон, який не вигадав нічого кращого, ніж виїхати з України в період воєнного стану за рахунок своєї дружини, попередньо покалічивши її.

Докладніше про це розповіла сама учасниця телепроєкту, розповівши свою історію на всю Україну.

Цей незвичайний випадок, який водночас є цілком звичайним, стався після нещасного випадку, коли чоловік зламав ногу своїй обраниці. Результатом цієї травми та затьмареною повномасштабним вторгненням ситуацією стала можливість перебратися разом із рідними до Польщі.

Оскільки Вікторія була недієздатною через травму, її чоловік виїжджав за кордон як її законний опікун. Подробиці цього інциденту учасниця вирішила відкрито розповісти у шоу. Вона поділилася історією, що її обранець зламав їй ногу після того, як вона повернулася пізно з караоке, де проводила час із подругами. Спочатку його емоції були спрямовані на крики та претензії, а потім ситуація переросла у насильство. Вікторія кричала від болю, стверджуючи, що у неї можливий перелом ноги, але чоловік їй не повірив. Вона самостійно викликала швидку допомогу. Опинившись у лікарні, з'ясувалося, що має множинні переломи, що вимагають операції з встановлення титанової пластини та спеціальних гвинтів.

Після інциденту чоловік почав відвідувати її у лікарні та вибачався. Мати Вікторії радила їй написати заяву до поліції, але вона відмовилася.

"Я не хотіла впасти на плечі мами. Мій чоловік створив цю проблему, він повинен мене залицятися і це має стати своєрідним покаранням для нього. Щоб він узяв на себе все повністю - побут, мене, дитину", - говорила Вікторія.

За словами учасниці, після цього інциденту її чоловік змінився: він виносив її на руках на прогулянку, дбав про зміну пов'язок, готував їжу та брав активну участь у вихованні сина. В результаті Вікторія не змогла встояти перед його багаторазовими вибаченнями та вибачила чоловіка. Однак вона не приховує, що саме завдяки зламу ноги вони зуміли перетнути кордон.

Читайте також:

Жовтень буде аномальним: синоптики розповіли, що чекає на Україну

Українців попередили: отруїтися можна навіть їстівними грибами. Що потрібно знати

Небезпечний сезон: українка пішла до лісу збирати гриби та настала на міну