Сергій Шойгу, міністр оборони Росії, оголосив про створення дев'яти резервних полків для підготовки до можливих військових дій в Україні. Ці резервні частини, як повідомив Шойгу, наразі проходять підготовку у Південному військовому окрузі Росії, їхній штаб знаходиться у Ростові-на-Дону.

Про це пише «glavred»

"Якщо повертатися до контрактників, у нас, як це було вирішено Генеральним штабом, сформовані по кожному угрупованню резервні полки. На сьогоднішній день у нас - дев'ять резервних полків, які готуються, і йде їхнє природне, постійне поповнення", - сказав Шойгу.

До складу персоналу, що навчається, входять контрактники і так звані «добровольці», набрані за останній місяць. Такий розвиток подій був за наказом Путіна зупинити контрнаступ Збройних сил України, надавши місячний термін до початку жовтня 2023 року для врегулювання ситуації та стримування наступу України.

"За цей час у нас набрано 38 тисяч добровольців", - заявив міністр оборони Росії Шойгу.

Так, це прямо говорить про те, що Путін і його окупанти не збираються зупинятися і намагатимуться далі захопити території України. Однак не слід забувати про те, що весь цивілізований світ став на бік України, а наші мужні Герої щодня дають відсіч агресору.

Читайте також:

Можна отримати понад 3 тисячі гривень на руки: українцям розповіли про фінансову допомогу

Не дивуйтеся цим цифрам: українців попередили про завищені платіжки за газ

Шамани Путіна не допомогли: у Росії масово перестають працювати найпопулярніші китайські смартфони