Російські пропагандистські ЗМІ дуже часто сміються з президента США Джо Байдена: там оступився, там обмовився, не тому руку простягнув. Звичайно ж не всім подобається все, що він говорить і робить президентом, проте людині під вісімдесят, а вона все ще на роботу ходить і це, як мінімум, гідно поваги. У схожій ситуації нещодавно опинився Олександр Лукашенко, проте цей факт росіяни вирішили "не роздмухувати".

Так, Олександра Лукашенка оступився, піднімаючись сходами у Бішкеку, куди прибув для участі у саміті глав держав СНД. На сходах під дощем Лукашенко чи послизнувся, чи оступився.

Наближений до Олександра Григоровича ТГ-канал "Пул Першого" вирішив висвітлити цю ситуацію, виклавши відео.

При цьому білоруські пропагандистські ЗМІ, які регулярно інформують свою аудиторію чи не про кожний випадок, коли заступається президент США Джо Байден, про інцидент із Лукашенком промовчали.

А ось сам Лукашенко журналістам прокоментував інцидент однією фразою.

"У Лукашенка в кулуарах попросили прокоментувати курйозний випадок на сходах. Відповідь: "Не дочекаєтеся". І нам здається, ця знаменита фраза Першого стосується і прохання прокоментувати, і самої ситуації на сходах", – написано в повідомленні.

До речі, фразою "не дочекаєтесь" у 2020 році Лукашенко відповів тим, хто чекав на послаблення влади в республіці. Того ж року цими словами він оцінив можливість свого звільнення з політики.

Нагадаємо, до столиці Киргизстану Бішкек білоруський політик прибув 12 жовтня. У п'ятницю вранці він провів двосторонню зустріч із президентом Узбекистану Шавкатом Мірзієєвим. Переговори тривали близько години, але за підсумками журналістам "фактично нічого не сказали".

"Багато тем для обговорення за зачиненими дверима", - заявила прес-служба Лукашенка.

Після зустрічі з Мірзійовим Лукашенко прибув на Саміт глав держав країн СНД. Під час свого виступу політик поскаржився на "конкурентів": "Нагадаю, що головною метою створення Співдружності було не допустити розриву зв'язків після розвалу Радянського Союзу. Це не влаштовувало і сьогодні не влаштовує наших конкурентів Захід, який досі не залишає спроб розхитати нас нас у різні боки, послабити та підкорити своїм інтересам”.

Читайте також:

Будуть наручники та окрема тюремна камера: Лукашенко попався, його судитимуть

Лукашенко вже всерйоз переживає за своє життя, почавши створювати приватну армію

Зірка фільмів "Кавказька бранка" та "Вій" похвалила Лукашенка та назвала українців та росіян братами