Організація Об'єднаних Націй із гордістю представляє нову програму фінансової допомоги, спрямовану на підтримку громадян України. У рамках цієї програми буде надано одноразову допомогу у розмірі 7 тисяч гривень обраним українкам.

Про це пише «today»

Ця щедра допомога, що надається у співпраці з Бюро гуманітарної допомоги USAID BHA, призначена для жінок, які нещодавно народили новонародженого або перебувають на останній стадії вагітності.

Фінансову допомогу у розмірі 200 доларів буде виплачено у місцевій валюті, що становить близько 7 тисяч гривень. Ініціатори програми прагнуть допомогти молодим українським мамам у придбанні предметів першої потреби для їхніх малюків.

Ця підтримка призначена для молодих матерів, які мешкають у чотирьох регіонах, які стикаються з особливими проблемами:

Харківська.

Запоріжжя.

Херсон.

Миколаївська.

До одержувачів, які мають право на отримання допомоги, входять майбутні матері з терміном вагітності не менше 28 тижнів, а також жінки, які народили дитину протягом останніх шести тижнів.

Як подати заявку та отримати доступ до підтримки .

Щоб скористатися цією програмою, жінки повинні зареєструватися за наданим посиланням. Заявники повинні надати копії конкретних документів, у тому числі:

Ідентифікаційний номер платника податків (ІПН).

Паспорт (перша сторінка) чи посвідчення особи (ID card).

Свідоцтво про народження дитини чи сторінки із запису пологового будинку.

Довідка, що підтверджує їхній конкретний статус (наприклад, інвалід, вимушений переселенець або інші категорії вразливості).

Після подання представники ЮНФПА зв'яжуться із заявниками, якщо знадобляться якісь роз'яснення. Фінансову допомогу буде переведено на банківський рахунок IBAN одержувача.

Ця програма є значним кроком на шляху підтримки молодих матерів у цих регіонах, допомагаючи їм підготуватися до народження новонароджених та формуючи міцніші та здоровіші сім'ї.

Читайте також:

Іменини 18 жовтня: кого треба привітати із Днем ангела. Список імен

Церковне свято 18 жовтня: чому цього дня не можна позичати гроші

Продаються в будь-якому магазині: названо 8 продуктів, які захищають та відновлюють печінку.