І справді, ще наші предки вірили, що не всі купюри однаково корисні для благополуччя людини і тільки особливі з них мають силу, яка притягує до нас гроші та успіх.

Так, щоб знайти свою щасливу купюру, слід бути уважним та чутливим до грошей, які ми отримуємо чи видаємо. Слід перевіряти номери купюр та шукати ті, що мають для нас значення.

Рекомендується, наприклад, знайти ту банкноту, літери в серійному номері якої збігаються з ініціалами людини. Так, для Віктора Анатолійовича щасливою може бути банкнота з дволітерним позначенням "ВА".

Якщо вам удалося знайти таку денюжку, обов'язково збережіть її.

Щоб активувати силу своєї щасливої ​​купюри та залучити до себе багатство та процвітання, слід дотримуватися таких правил:

  • Чи не витрачати щасливу купюру. Це може призвести до втрати грошового потоку та удачі. Щаслива купюра має залишатися у нас як талісман, який множить наш дохід.
  • Зберігати щасливу купюру в гаманці. Це допоможе створити гармонійний зв'язок між нами та грошима. Гаманець повинен бути чистим, охайним і не переповненим. Краще вибирати гаманець червоного, зеленого чи жовтого кольору – це кольори грошей у фен-шуй.
  • Поважати щасливу купюру. Це означає не гнутися, не рвати, не плямати і не смикати її. Також слід не давати її комусь іншому або не показувати її без потреби.

Крім того, за стародавньою народною мудрістю деякі цифри на купюрах мають особливе значення для залучення грошей. Ось деякі з них:

  • 6 - ця цифра вважається щасливою в китайському фен-шуї, адже її звучання схоже на слово "потік". Купюри з цифрою 6 залучають до нас потоки грошей та можливостей, а також стабільність та безпеку. Особливо сильні купюри із поєднаннями кількох 6.
  • 8 – ця цифра є найпотужнішим грошовим магнетом у фен-шуй, адже її звучання схоже на слово "багатство". Купюри з цифрою 8 притягують до нас нескінченний потік грошей, достатку та процвітання. Особливо сильні купюри з поєднаннями 888 чи 8888888.

Добре, якщо ви підберете щасливі купюри для кожного члена вашої родини. Вважається, що у цьому випадку шанси на появу статку стануть максимальними.

Читайте також:

Ви даремно витратите гроші: які дрова не підходять для топки печі та не дають тепла

Гроші у вас подвоїться: що потрібно покласти в ліву і праву кишеню, щоб залучити удачу

Краще триматися від них подалі: список автомобілів, що витягнуть з вас усі гроші

У будинку постійно водитимуться гроші: 5 кімнатних рослин, які приваблюють удачу