Вранці 22 жовтня 2023 року соцмережі вибухнули новиною – на блокпості в Києві знову збили військового. Пізніше у поліції підтвердили, що смертельна аварія справді сталася.

Так, за даними правоохоронців, водій автомобіля Honda вночі близько 00:30 (у Києві комендантська година діє з 00:00 до 05:00 – ред.) наїхав на військового на блокпості.

Як стало попередньо відомо, водій Honda рухався у напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних, коли попереду у тумані побачив вантажний автомобіль та різко загальмував.

Він не впорався з управлінням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де наїхав на військовослужбовця 1976 року народження, який ніс службу на блокпості. Від травм помер.

Загиблому військовому добровольчому формуванню територіальної громади було 47 років, а водію – 45 років.

Прилад Драгер показав, що на момент ДТП чоловік 1978 був тверезий.

Пізніше вдалося з'ясувати, що за кермом автомобіля Honda вночі в неділю, 22 жовтня, на в'їзді до Києва збив на смерть військового, був адвокат.

Наразі водій, який на смерть збив військового на блокпоста, оголосили про підозру. У поліції його дії кваліфікували як порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. За це загрожує до 8 років позбавлення волі.

Чоловікові вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

До речі, слід нагадати про трагічну ДТП 26 травня, коли близько півночі на Брестському проспекті суддя Олексій Тандир у стані алкогольного сп'яніння за кермом Lexus збив на смерть 23-річного військового Нацгвардії України Максима Бондаренка.

Крім того, вночі 25 липня у Святошинському районі Києва під час комендантської години водій на блокпості збив двох військовослужбовців Нацгвардії. Один військовий помер від травм, а другий військовий зазнав легких тілесних ушкоджень, лікарі надали йому допомогу.

Читайте також:

Це дуже страшно: нумеролог показала, як Путін використовує магію дат. 24 = 6, 2022 = 6

Небіжчик забере когось із вашої родини: що ні в якому разі не можна робити на цвинтарі

Вже навіть назвали суми: депутати хочуть зробити виїзд чоловіків за кордон платним

Такий може поцупити разом із човном: рибалка виловив величезного коропа вагою 114 кілограмів.