Російські окупанти посилили заходи безпеки для поїздів, що курсують тимчасово окупованою територією Криму, у відповідь на постійні спроби диверсій.

Партизанський рух "Атеш", як повідомляється в Telegram, заявляє, що додаткові заходи безпеки введені в Джанкої, Керчі, Феодосії та Сімферополі.

Про це пише «УНІАН»

Російські військові зробили кроки по мобілізації додаткового персоналу, відповідального за супровід як вантажних, так і пасажирських поїздів. Вони також налагодили постійну присутність оперативників на технічних ділянках залізничних перевезень.

Крім того, на сімферопольському вокзалі запроваджено посилені заходи безпеки та контролю, при цьому особлива увага приділяється контролю за фото- та відеозйомкою операцій.

За даними ATESH, таке рішення спричинене активізацією диверсійної діяльності та порушеннями безпеки на залізничних об'єктах. Російські військові знають про присутність та діяльність українського підпілля та роблять ці кроки для посилення своєї оборони.

ATESH наголошує, що ці дії не утримають український опір.

Таке посилення заходів безпеки відображає глибоке занепокоєння Збройних Сил Росії забезпеченням безпеки залізничного транспорту та важливістю збереження стабільності та надійності транспортної інфраструктури на окупованому півострові.

В останніх повідомленнях зазначалося, що окупанти розпочали підготовку до оборони Євпаторії, а в Джанкой була направлена ​​військова поліція у зв'язку зі зникненням кількох російських солдатів.

Президент України Володимир Зеленський висловив упевненість, що Україна, зрештою, поверне повний контроль над тимчасово окупованим Кримом. Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський також надав інформацію про можливості Збройних сил України щодо атак об'єктів на півострові.

Читайте також:

За один раз захочеться з'їсти все: рецепт сосисок у лаваші із сирно-яєчною начинкою

Допоможуть звичайні хвойні голки: чим потрібно підгодовувати рослини восени. Результат вас здивує

Цього чекали мільйони українців: скоро квартирним чергам настане кінець. Що потрібно знати