У Дніпрі патрульні зупинили автомобіль із військовим Андрієм Безсмертним, добровольцем ЗСУ з Білорусії. Поліцейські оглянули машину і вирішили перевірити військового на алкоголь і наркотики в диспансері просто через зовнішній вигляд, що втомився, і європейських номерів авто.

Докладніше про кричущий випадок інформує ТСН.

Скандал розпочався, коли поліцейське авто зупинило Безсмертного лише за 500 метрів від його призначення без вагомої причини. Поліцейські помітили, що у машини іноземна реєстраційна табличка (євробляхи), на що військовий відповів, що у багатьох машин така реєстрація і це вперше, коли через це виникають проблеми.

Поліція також почала сумніватися у стані військового, який виглядав стомленим. Безсмертний заявив, що не вживав алкоголю та наркотиків протягом останніх 12 років, і його втома пояснюється недоліком сну в останні кілька днів через активну участь у війні на боці України.

Після незадовільної відповіді Безсмертного поліцейські провели обшук його машини, перевірили зброю та запропонували пройти огляд у диспансері. Військового відвезли в диспансер, де йому було проведено алкотест та аналіз сечі. При цьому інший співробітник поліції, який дізнався Безсмертного та висловив подив діям своїх колег. Після процедури перевірки військовому відмовили у тому, щоб його відвезли назад до його автомобіля.

Безсмертний звернувся до співробітників поліції, які були поруч, і попросив їх підвезти його до власного автомобіля, що знаходився неподалік. Однак йому відмовили з претензією, що вони не таксі.

У результаті військовому довелося викликати таксі і чекати на його прибуття. Старший співробітник, що з'явився після цього, запропонував підвезти Безсмертного, на що той відповів, що його вже послав ніжками його колега. Ситуація викликала розчарування у військового та його товаришів, які чекали на нього у місці призначення.

Патрульна поліція Дніпропетровської області поки не коментувала подію.

Скріншот із сайту ТСН

Скріншот із сайту ТСН

Скріншот із сайту ТСН

Читайте також:

Найпотужніший ураган накрив всю Україну: дороги перекриті, дерева та зупинки громадського транспорту вириває з корінням

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога

Ледве не покотився зі сходів разом із парасолькою: Лукашенко осоромився на офіційній зустрічі