Прогноз погоди в Україні передбачає, що суттєвого похолодання не очікується найближчим часом. За словами відомого синоптика Наталки Діденки, очікується, що температура залишиться відносно м'якою як мінімум до 7 листопада.

Навіть після цієї дати тенденція до похолодання не буде екстремальною. Однак очікується, що близько 12 листопада настане більш сезонна холодна погода.

Про це пише «УНІАН»

Прогноз погоди на листопад в Україні, який представив синоптик Ігор Кібальчич, вказує на особливо теплий та вологий місяць.

Перші десять днів очікуються аномально теплими, у деякі дні можливе встановлення температурних рекордів.

Крім того, у період з 1 по 10 листопада прогнозуються значні опади, при цьому у деяких районах західного та північного регіонів потенційно очікується місячна норма опадів.

"Відчутніше похолодає з 7 листопада, проте також не критично. А ось холодна погода, що вже більш підходить сезону, ймовірна з 12-го листопада", - говорить синоптик.

Пізніше цього місяця, приблизно 20 листопада, очікується, що опади перейдуть переважно в дощ і мряка, а в деяких районах буде невеликий мокрий сніг, але стійкого снігового покриву не прогнозується. Загалом середня температура в Україні очікується на 1-3,5 градуси вище за норму, а рівень опадів досягне 100-150% від норми.

Крім того, в деяких регіонах можуть спостерігатися тумани та грози, однак у другій половині місяця, як і раніше, очікуються короткочасні похолодання. У цей період нічна температура в окремих районах може знизитися до -7-2°C.

Читайте також:

Ростислав Ручко: чому немає управи на власника скандального клубу Boho ЗМІ розкрили деталі "вечірок для обраних"

Як правильно посадити помідори, щоб у наступному році вони були розміром із великий кулак

Теплий листопад, а потім дощі та морози: синоптики розповіли, якою буде погода