У листопаді 2023 року астролог Влад Росс попереджає, що місяць буде неоднозначним для всіх, особливо з погляду ділових рішень. Він каже, що треба виявляти обережність та уникати зайвих ризиків. Це пов'язано з рухом планети Марс, яка впливає на ділову активність, зі Скорпіона до Стрільця.

"Обережність, обережність і ще раз обережність. Краще в цей час не ризикувати. З одного боку, ділова активність буде на висоті, але з іншого - занадто великі ризики. Це пов'язано з тим, що спочатку Марс, планета ділової активності, буде йти Скорпіоном , а потім перейде до вогняного Стрільця", – зазначив Влад Росс.

Влад Росс також стверджує, що зміни, що почалися у жовтні, продовжуватимуться у листопаді. Може знадобитися переглянути свою роботу, змінити стратегію і, можливо, почати щось із нуля. Він попереджає про можливі різкі зміни та радить готуватися до втрати близьких чи ділових партнерів.

Астролог також радить бути готовими до розбудови та прийняття нової рутини. Деякі ризики можуть бути виправдані, але надмірний ризик може призвести до невдач, тому обережність при прийнятті рішень є важливою.

"Не виключено, що доведеться закривати підприємство, щоб потім, як птах Фенікс, відроджуватися з попелу, починаючи з нуля нову справу. Про це особливо красномовно говорить напружений аспект Марса та Урана, який обіцяє різкі повороти та зміни, а також поєднання Марса із Сонцем". Марс зараз неймовірно розігрався: він дуже швидкий і дуже вогненний, та ще й у вогненно-небезпечному Скорпіоні, а потім і в вогненному Стрільці, тому багато ситуацій зараз загострюватимуться, в тому числі й на українському фронті. У певний момент доведеться з кимось попрощатися – з близькою людиною чи діловим партнером", – сказав Влад Росс.

Згідно з Владом Россом, листопад 2023 року сприятливий для взяття кредитів та обробки фінансових питань. Він також попереджає про можливі податкові перевірки.

Важливо відзначити, що астролог виділив два несприятливі періоди в листопаді, коли не варто робити важливі ділові кроки. Перший такий період припадає на 9-12 листопада, коли буде складно ризикувати у роботі та бізнесі. Другий несприятливий період очікується із 23 по 25 листопада. У ці дні краще уникати важливих та відповідальних справ.

З іншого боку, з 16 по 22 листопада буде вдалий період для роботи, з підвищеним рівнем енергії та можливостями для вирішення важливих завдань. Влад Росс радить не втрачати цього шансу.

Таким чином, у листопаді 2023 року слід бути обережними у ділових рішеннях, уникати зайвих ризиків та готуватися до можливих змін, але також використовувати вдалі періоди для просування у роботі та фінансових питаннях.

Читайте також: