День ангела, або іменини, є особливим святом, присвяченим святому покровителю, ім'я якого носить людина. Цього дня є два імені, які відзначаються 7 листопада: Опанас та Валерій.

Докладніше про те, чиї іменини відзначаються 7 листопада, та кого треба привітати, читайте у нашому матеріалі.

Афанасій

Ім'я Афанасій має грецьке походження та перекладається як "безсмертний". Дорослий Афанасій характеризується добротою та чуйністю. Він чудово вміє дружити, а його близькі цінують його турботу та увагу. Помітно, що Афанасій прагне "золотої середини" у всьому. Він вміє насолоджуватися відпочинком, але при цьому не втрачає з уваги свої обов'язки. У роботі Афанасій виявляє надійність та акуратність. Він цінує свій колектив та підтримує дружні стосунки з колегами.

Валерій

Ім'я Валерій має своє походження у Візантії та пов'язане з римськими родовими іменами Valesios та Valerius. Вони походять від латинського слова "valeo", що означає "бути сильним, здоровим". Валерій – спокійна та передбачувана людина, яка уважно зважує наслідки своїх дій. В той самий час він енергійний і товариський, і завжди готовий допомогти у важкі моменти. Валерій - надійний друг, на якого можна покластися. Він часто ставить перед собою високі цілі та вимогливий до себе, але не завжди це помітно для оточуючих. Разом з тим, Валерій є цікавим співрозмовником із широким кругозіром та гарним почуттям гумору.

Читайте також:

Армія Путіна зазнала п'ятиразових втрат: що відомо про потужний розгром

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога

Друг Путіна оголосив на весь світ, що вторгнення в Україну - це фатальна помилка