Якщо вірити статистиці, то згідно з останнім переписом населення, в Росії проживає 54 тисячі греків, 12 тисяч болгар, 13,2 тисячі литовців, 8,5 тисячі латишів та 7,9 тисячі естонців. Ось тільки заступник голови РБ Росії Дмитро Медведєв за людей їх не вважає, адже назвав ці народи "другосортним збродом". На неадекватну поведінку Медведєва зненацька звернула увагу навіть російська пропаганда.

Так, 8 листопада заступник голови Радбезу РФ, колишній президент Росії Дмитро Медведєв написав у своєму Telegram-каналі посаду, в якій поскаржився на останні новини про переговори щодо вступу України до ЄС. При цьому він обізвав Єврокомісію "божевільною", її голову Урсулу фон дер Ляйєн - "шаленим гінекологом", а Україну - "Бандерокраїною".

А ще Дмитро Медведєв обізвав при цьому болгар та прибалтів "другосортним збродом", що обурило навіть росіян.

Пропагандисти з " Московського комсомолеця " визнали, що цього разу Медведєва "занесло".

"Дмитро Медведєва занесло... І на сонці бувають плями, і у нашого публіцистичного "Сармата" виявилися зрештою свої вади...",-написали пропагандисти.

А в Мережі слова Медведєва назвали проявом нацизму та порівняли політика з Гітлером, який також вживав поняття "другосортність" – щодо євреїв.

Читайте також:

Скандал на всю Україну: на Закарпатті нишком шили форму з російською символікою. Перші фото

"Все закінчиться раптово": у Зеленського зробили заяву про припинення війни в Україні

Машини розкидані трасою: під Полтавою сталася масштабна ДТП через сильний туман. Фото

У січні, березні та квітні: як українцям підвищуватимуть пенсії та на які суми